Gobuda Fitness Club

Borka János

személyi edző

Borka János vagyok 30 éves és azon szerencsés edzők közé tartozom akik kezdetek óta a River Fitness csapatában tudhatja magát.

Többféle edzés módszert tudok ajánlani ha hozzám fordulsz. Mind súlyzós edzés mind pedig funkcionális köredzésben tudok neked segíteni és, hogy ne legyen unalmas az edzés mind ezt felváltva is csinálhatjuk. Klasszikus súlyzós edzés mellé mindenképp ajánlani szoktam a köredzést mind azoknak akik változatosabban szeretnének mozogni esetleg állóképességet ,robbanékonyságot akarnak fejleszteni különböző sportágakhoz is ,vagy akár szimplán csak fogyás a cél. Természetesen az edzés mellet étrenddel, táplálkozási tanácsokkal is ellátlak.

Magamról pár mondatban:

Gyerekkorom óta a sport életem része, először bmx-crossoztam 7-8 éve koromtól, Országos második helyezést értem el két éven keresztül, utána pedig megismerkedtem a motocrossal.  Azt tudni kell , hogy a motocross a világ 3. legmegterhelőbb sportja magas fizikummal lehet csak űzni,a terhelési szintet az öttusához hasonlítják. Ezért 10 éves korom óta napi 3-4 óra edzést követelt ez meg tőlem és életem szerves részét alkotta, 13 évig profi versenyszinten űztem. Nyolcszoros magyar válogatott voltam, hat magyar bajnokit nyertem meg, számos Európa és világbajnoki futamon részt vettem.  Európa bajnokságon futam győzelmet szereztem és összetett 3.helyezést . 5 éve most már, hogy ezt a sportot edzőként végzem.

Mivel, hogy ezeket a kemény edzéseket, felkészüléseket gyerekként éltem meg pontosan átérzem a gyerekek fáradalmait,  tudok velük azonosulni, türelmes együtt érző  lenni és kitartásukat tudom támogatni minden pillanatban. Most is az utánpótlást készítem fel nagyszabású versenyekre, profi és amatőr felnőtt motorosokkal is egyaránt foglalkozom, segítem őket mint erőlétileg a téli felkészítésben és mind technikailag. Büszkén mondhatom, hogy edzőként is értem már el bajnoki címeket az utánpótlással.

Mindeközben 4 éve kezdtem el  modellkedni, és ezáltal a fitnesz világ is kedvenc sportjaim közé és a mindennapjaimba tartozik, a velejáró edzés és az étrenddel együtt. Szabadidőmet is a sportok alkotják, mint például wakeboard, snowboard, longboard, bmx. Clock „12″ crosstraining.

Mikor megismerkedtem ezzel az edzésformával azt kívántam bárcsak ezzel tudtam volna felkészülni fizikailag a versenyeimre . Egyfajta köredzés,mely olyan fizikumot nyújt , ami az egész testet, minden izomcsoportot átmozgat, mind formára mind erőlétileg is csúcsra tudod magad hozni. Mivel saját testsúlyoddal edzel nagy részben ezért mindenki számára tökéletes, beleértve a kezdőket, akik ismerkedni szeretnének a funkcionális edzéssel, gyerekeknek, felnőtteknek, fogyni vágyóknak!

  • Telefonszám: 06709679566