Gobuda Fitness Club

Tompos Attila

vezető edző, személyi edző

Tompos Attila vagyok, okleveles személyi edző. Vezetőedzőként hozzám fordulhattok szakmai kérdésekben akár vendégként, akár munkatársként. A Gobuda fitness problémamentes működése érdekében minden kérésre, kérdésre igyekszem választ adni.

Edzői diplomáimat 2000-ben szereztem, azóta napjaim nagy részét azt teszi ki, hogy a hozzám fordulók problémáját megoldjam.
A sok év alatt rendkívül sok vendéggel dolgoztam, hatalmas rutint szerezve. Szeretem ezt a szakmát, szeretek az embereken segíteni. Külön érdekesség, hogy sok vendégemnek már a gyereke is hozzám jár edzeni.

Kimondottan szeretem a negyven, ötven pluszos korosztályt. Jó nektek megmutatni, hogy újra működhet a test, újra jelen lehet a mozgás az életünkben.
Nem sorolom, mit jelentett számomra gyerekkoromban a sport, nektek ez nem fontos. Ami viszont nagyon számít az, hogy kifejezetten sokféle sportot kipróbáltam. Ennek következménye, hogy rendkívül széles látásmóddal rendelkezem a szakmában.

Ha hozzám jöttök edzeni, megbeszéljük az esetleges problémákat, a célokat, kitaláljuk a megfelelő módszert, összeállítjuk az eszköz és gyakorlat sort, és megtanítom ezeket. Minden hétköznap kora reggeltől délutánig dolgozom, így segítve, hogy a lehető legkönnyebb legyen beilleszteni az edzést a mindennapotokba. Nagyon sok szeretettel várlak titeket edzéseimen.