Gobuda Fitness Club

Szabó Gábor

Személyi edző

Nagyon sokáig nem volt az életem része a sport. 30 éves koromig nem is foglalkoztam vele, pedig kellett volna. Egészségtelenül éltem, küzdöttem alacsony testsúllyal majd amikor megszabadultam a káros szenvedélyeimtől jött a túlsúly.
Ott volt a pillanat amikor elhatároztam, hogy változtatok. Nemsokkal ezután eldöntöttem, hogy ezzel akarok foglalkozni ezért elvégeztem a Fitness Akadémia következő képzéseit:

  • fitness instruktor
  • személyi edző
  • stretching és fascia mobilizálás
  • korrektív tréner

Amire nálam számíthatsz az edzések alatt az a változatosság, motiváció, maximális odafigyelés és a precizitás. Korrektív trénerként az edzésekbe kötelességemnek érzem beépíteni a testtartás problémák javítását és a szükséges korrekciós gyakorlatokat. Az évek alatt rengeteg módszert/kombinációt kipróbáltam hogyan lehet táplálkozást és az edzést úgy összehangolni, hogy az a céltól függően a legjobb eredményeket hozza. Hagyjuk a rizs és csirke diétát, a szénhidrátot ellenségnek tekintő szemléletet és az akkor jó az edzés, ha egy hétig fáj hozzáállást. Megmutatom, hogy kell ezt hatékonyan csinálni ha eredményt akarsz!