Gobuda Fitness Club

Dr. Kékes Marcell

személyi edző

Dr. Kékes Marcell vagyok, személyi edző és az egészségmegőrzés megrögzött híve.
Küldetésem, hogy segítsek elérni fitnesz céljaid, miközben kiemelt figyelmet fordítok a preventív edzésre.
Az egészség és a hosszú távú jólét alapvető fontosságú számomra. Edzésmódszereim középpontjában a test természetes mozgásainak helyreállítása, a érülések megelőzése és az optimális fizikai állapot elérése áll. Hiszem, hogy a helyes mozgás és a megfelelő táplálkozás az egészséges élet alapkövei.
Minden egyes klienssel egyéni tervet dolgozok ki, amely figyelembe veszi az egyéni célokat, a jelenlegi fizikai állapotot és az esetleges egészségügyi korlátozásokat. Legyen szó súlycsökkentésről, izomépítésről, állóképesség javításáról vagy rehabilitációról, én itt
vagyok, hogy támogassalak és vezesselek az úton.
Emellett Yumeiho masszázzsal is foglalkozom, amely egy japán eredetű holisztikus terápia. A Yumeiho masszázs célja a test egyensúlyának helyreállítása, a fájdalom csökkentése és a mozgás szabadságának javítása. Ez a technika kiválóan kiegészíti az edzésprogramokat, elősegítve a gyorsabb regenerálódást és a jobb teljesítményt.
Tapasztalatom és szakértelmem révén nemcsak a fitneszteremben, hanem a mindennapi életben is segítek elérni a legjobb önmagad. Közösen dolgozunk azon, hogy ne csak erősebb, de egészségesebb is legyél. Keress bizalommal, és induljunk el együtt az egészség és a fitnesz útján!

I am dr. Marcell Kékes, personal trainer and health promotion enthusiast. My mission is to help you achieve your fitness goals, while focusing on health maintenance and preventive training.
Health and long-term well-being are of fundamental importance to me. My training methods focus on restoring the body's natural movement, preventing injury and achieving optimal physical fitness. I believe that proper movement and nutrition are the cornerstones of a healthy life.
I work with each client to develop an individualized plan that considers individual goals, current physical condition and any medical limitations. Whether it's weight loss, muscle building, improving endurance or rehabilitation, I'm here to support and guide you along the way.
I also practice Yumeiho massage, a holistic therapy of Japanese origin. Yumeiho massage aims to restore balance to the body, reduce pain and improve freedom of movement. This technique is an excellent complement to exercise programs, promoting faster recovery and better performance. With my experience and expertise, I can help you achieve your best self not only in the gym, but also in everyday life. Together, we'll work to make you not only stronger, but healthier. Contact me with confidence and let's start your health and fitness journey together!

  • E-mail: kekes.marcell@gmail.com

  • Tel: +36 30 9447224